Kernteam

Als lid van het kernteam kom je op verschillende scholen en draag je bij aan de continuïteit van het onderwijs aan onze leerlingen.

MWM-LR-5280

Ontdek welk type onderwijs, klas, school en team bij jou past. Hoe? Door het van dichtbij te ervaren. Van openbaar onderwijs tot montessori, binnen het VSO of misschien zelfs met een specifieke geloofsovertuiging. Soms voor één dag, soms voor een schooljaar en alles wat ertussen zit. Blijf jij jezelf uitdagen als leerkracht in het kernteam van RTC Cella?

Het liefst geef je de hele dag les. Logisch, want daar ben je leerkracht voor geworden. En dus weet je als geen ander wat dit mooie vak allemaal te bieden heeft. Bij RTC Cella krijg je de kans om het onderwijs te verkennen. Het ene moment sta je liedjes te zingen met een kleuterklas en de dag daarna kijk je de taaltoets van groep 8 na. Of je zit een paar maanden op een school voor het speciaal basisonderwijs.

Waar er plek is, vul jij vol trots de ruimte op. Tegelijkertijd blijf je leren als leerkracht door je netwerk te vergroten en te werken op verschillende scholen. Win-win! Jij bent onmisbaar voor de klas. En zo'n kans om het onderwijs te verkennen mag je niet mislopen. Solliciteer direct of mail je vragen, dan nemen wij contact met je op.

Solliciteer direct

Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Illustratie in footer