Op zoek naar een leuke stageplek?

Bij MorgenWijzer dragen we graag bij aan het opleiden van de nieuwe generatie medewerkers voor het primair onderwijs en onze toekomstige collega’s. Ontwikkeling begint bij jou! Meld je aan en we nemen graag contact met je op.

student

MorgenWijzer biedt stageplekken aan een variatie aan studenten: eerste- tot en met derdejaars pabo-studenten, LIO-studenten, studenten van de opleiding tot onderwijsassistent, minor studenten en ALO-studenten.

Wij kiezen er bewust voor om studenten te benaderen als toekomstige collega’s. Als jonge en vernieuwende onderwijsorganisatie stimuleren wij nieuwsgierigheid, creativiteit en een onderzoekende houding. Ook maken we ruimte voor het ontdekken en inzetten van talenten. Mede door de variatie aan scholen binnen MorgenWijzer kunnen wij studenten een rijke leeromgeving bieden.

Wanneer je binnen MorgenWijzer stage komt lopen, word je onderdeel van onze Learning Community. Tijdens je stage zorgen we voor kwalitatief goede begeleiding omdat wij geloven dat dit de sleutel is tot succes. Hiernaast zorgen onze opleiders ervoor dat jij op een voor jou goede plek binnen MorgenWijzer terecht komt. Zij zorgen voor een sterke match tussen jou als professional, jouw leervragen, de school en de mentor.

Aanmelden stage

1800 tekens resterend

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

Illustratie in footer