Wij zijn MorgenWijzer

Een jonge organisatie voor primair onderwijs waar mensen gezamenlijk leren en ontwikkelen, ieder vanuit eigenheid. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor goed onderwijs aan alle kinderen in de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

ArnoldusvanOs-extra-IMG_2774

Onze waarden

Samen verantwoordelijk

Samen verantwoordelijk

Wij voelen ons verbonden aan elkaar en aan onze missie iedere leerling de beste basis te geven. Geen van ons kan die missie alléén waarmaken. Wij hebben elkaar nodig en voelen ons samen verantwoordelijk.

leergierig

Leergierig

Met leren en ontwikkelen ben je nooit klaar. Wij zijn gemotiveerd onszelf te blijven ontwikkelen: meer weten, nieuwe kennis verwerven, beter worden. Dat willen we ook bij onze leerlingen bereiken.

eigenaarschap

Eigenaarschap

Als medewerkers zijn we eigenaar van onze eigen ontwikkeling, we leren onze leerlingen de regie te nemen over hún ontwikkeling, samen voelen we ons eigenaar van het grotere geheel.

lef

Lef

We zijn bereid om buiten de lijntjes te kleuren, experimenten aan te gaan en tegenslagen te accepteren om een hoger doel te bereiken.

waarmaken

Waarmaken

Dit gaat verder dan ambitie hebben. Waarmaken verenigt dromen, volharden én volbrengen. Dat maakt ambities waardevol.

De Learning Community MorgenWijzer

MorgenWijzer is een learning community. Onze scholen vormen samen met het servicebureau een lerend netwerk waarin we blijven leren en ontwikkelen.We delen kennis, kunde en inspiratie, binnen teams en over schoolgrenzen heen.

MM-LR-8658
Ontwerp zonder titel (93)

Bestuur en organisatie

Bij MorgenWijzer werken we vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Samen zorgen we dat al onze leerlingen en medewerkers gelijkwaardige kansen krijgen en samen zorgen we voor een hoge onderwijskwaliteit. We stimuleren elkaar in onze ontwikkeling. Vanuit deze filosofie is onze organisatie ingericht.

MW-strategisch plan mockup

Strategisch plan 2023-2027

Illustratie in footer