Jouw loopbaan bij MorgenWijzer

Bij MorgenWijzer krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, als persoon en als professional. Dat geldt voor de mensen in de klas én iedereen daaromheen. Jouw ontwikkeling en die van onze organisatie gaan hand in hand.

MM-LR-8666

Groei

De continu veranderende wereld vraagt van ons dat we ons steeds blijven ontwikkelen. Bij MorgenWijzer, krijg je daar alle ruimte voor, of je nu start in een van onze scholen of op ons servicebureau. En eenmaal aan de slag, heb je tal van mogelijkheden om te groeien. Zowel binnen als buiten je functie, en in alle fasen van je loopbaan. Jij bent aan zet. We zeggen niet voor niets: Ontwikkeling begint bij jou!

Alles is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling omdat wij geloven dat dit zich vertaalt naar schoolontwikkeling, onderwijskwaliteit en kwaliteit van onze organisatie. Zo innoveert MorgenWijzer continu en is en blijft daardoor een aantrekkelijke plek om te werken. Ook aandacht voor medewerkers, investeren in vitaliteit en werkplezier horen voor ons bij goed werkgeverschap.

Opleiden en begeleiden

Als startende medewerker word je gezien en gehoord. Dat is de basis voor een goede begeleiding. In het kader van 100% Samen Opleiden werken onze opleiders in de scholen samen met de opleidingspartners aan een optimale leeromgeving binnen MorgenWijzer. In onze Learning Community leren we samen, starters en ervaren medewerkers.

Wil jij je kennis en ervaring delen? Kies er dan voor om studenten en startende medewerkers te begeleiden en zo bij te dragen aan de opleidingscultuur van MorgenWijzer.

Expertise

Er zijn meer manieren om je kennis te delen. Heb je bijzondere interesse in een bepaald gebied, zoals taal, rekenen, didactiek, kwaliteit of interne begeleiding? Dan kun je je bijvoorbeeld ontwikkelen tot expert. Al onze scholen hebben een leidende coalitie van collega’s die samen met de directeur het voortouw nemen in de schoolontwikkeling. Vaak zijn deze experts ook buiten hun eigen school actief in de MorgenWijzer Learning Community.

Doorgroeien

Wil je doorgroeien naar een andere functie binnen MorgenWijzer? Ook dat stimuleren we. Binnen MorgenWijzer zijn er voldoende mogelijkheden in diverse functies en taken, zowel in het onderwijs als in de ondersteunende functies. Misschien wil je een lesbevoegdheid halen en als leerkracht aan de slag. Ben je ervaren leerkracht maar droom je van een baan als leidinggevende? Dan is onze opleiding tot schoolcoördinator misschien iets voor jou. Daarbij groei je toe naar de functie van directeur binnen MorgenWijzer.

MWM-LR-5413

Vind hier jouw baan

Benieuwd of wij een vacature hebben die jou aanspreekt?

Illustratie in footer