.

Leerkracht groep 7/8, Steijaert

Morgenwijzer is een jonge, ambitieuze onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en het omringende Groene Hart. Wij hebben zo'n 460 medewerkers, 4.100 leerlingen en 19 locaties. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor goed onderwijs in onze regio.  Daarom zijn we voortdurend in ontwikkeling. Iedere school heeft een eigen karakter met eigen accenten, dus je vindt altijd een school waar jij je thuis voelt en die aansluit bij jouw ambities, ideeën en opvattingen. Zowel kinderen als medewerkers vinden  bij ons een rijke leeromgeving.
Wij zijn op zoek naar een:

Leerkracht
Steijaert |Hazerswoude Rijndijk |groep 7/8 |fulltime | per start schooljaar 23/24


De Steijaert is een hechte dorpsschool met circa 145 leerlingen, waar kwalitatief goed onderwijs en het kind centraal staan. Het bevlogen team van de Steijaertschool helpt ieder kind te ontplooien.

Wij zoeken een ervaren leerkracht:
- die kan omgaan met combinatiegroepen,
- die kan omgaan met niveauverschillen binnen de groep,
- die een kwaliteitsslag kan maken in de groep,
- die graag verantwoordelijkheid neemt én geeft,
- die kinderen de ruimte biedt om hun talenten te ontplooien, maar het net zo belangrijk vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen,
- die een nieuwsgierige, creatieve en onderzoekende houding stimuleert, zodat kinderen daarmee hun eigen plek vinden in de wereld
van vandaag en morgen,
- die wendbaar is, de regie neemt over zijn/ haar eigen ontwikkeling en het lef heeft om dingen uit te proberen,
- met een onderwijsbevoegdheid en een geldige VOG (Verklaring omtrent Gedrag).


Morgenwijzer is een ontwikkelgerichte organisatie, waarin we sturen op expertise. Je kunt deelnemen aan expertgroepen, kenniscafés en ons kennisplatform. We staan open voor initiatief en vinden het belangrijk dat je plezier hebt in werken. Dit in een cultuur van samenwerken waarbij professionaliteit voorop staat. Het salaris is volgens de CAO PO.


Voel jij je aangesproken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@morgenwijzer.nl of vul het Sollicitatie formulier in.