Kinderen zijn de toekomst

Leerkracht groep 1/2, Arnoldus van Os

Morgenwijzer is een jonge, ambitieuze onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en het omringende Groene Hart. Wij hebben zo'n 460 medewerkers, 4.100 leerlingen en 19 locaties. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor goed onderwijs in onze regio.  Daarom zijn we voortdurend in ontwikkeling. Iedere school heeft een eigen karakter met eigen accenten, dus je vindt altijd een school waar jij je thuis voelt en die aansluit bij jouw ambities, ideeŽn en opvattingen. Zowel kinderen als medewerkers vinden bij ons een rijke leeromgeving.
Wij zijn op zoek naar een:

Leerkracht
groep 1/2| 24 - 40 uur | per 1 april 2023

Basis, Bewegen, Bewustwording, Benthuizen, Buitenwereld
Wij zijn een fijne dorpsschool in Benthuizen met ongeveer 160 leerlingen. Onze leerlingen uit de groepen 1 t/m 8 zijn verdeeld over 7 groepen. De Arnoldus van Os staat voor veiligheid en uitdaging. Wij bieden een veilige basis van waaruit je wordt uitgedaagd om jezelf en de wereld te ontdekken.  Met ons enthousiaste team werken we vanuit onze eigen visie op onderwijs,samengevat in de 5 B's. Onlangs zijn we gestart met de visie op het jongere kind.


Wij zoeken een leerkracht:
• die graag verantwoordelijkheid neemt ťn geeft,
• die kinderen de ruimte biedt om hun talenten te ontplooien, maar het net zo belangrijk vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen,
• die een nieuwsgierige, creatieve en onderzoekende houding stimuleert, zodat kinderen daarmee hun eigen plek vinden in de wereld van vandaag en morgen,
• die wendbaar is, de regie neemt over zijn/ haar eigen ontwikkeling en het lef heeft om dingen uit te proberen,
• met een onderwijsbevoegdheid en een geldige VOG (Verklaring omtrent Gedrag).

Morgenwijzer is een ontwikkelgerichte organisatie, waarin we sturen op expertise. We staan open voor initiatief en vinden het belangrijk dat je plezier hebt in werken. Dit in een cultuur van samenwerken waarbij professionaliteit voorop staat.
Het salaris is volgens de CAO PO.


Word jij hier enthousiast van? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar solliciteren@morgenwijzer.nl of vul het Sollicitatie formulier in.